Oldal kiválasztása

Módszerspecifikus képzések

NLP practitioner képzés

A neuro-lingvisztikus programozás (NLP) egyrészt tapasztalatokra épülő konkrét pszichológiai, pszichoterápiás és kommunikációs technikák rendszere, amely a nyelvhasználatot és viselkedést tanulmányozva a kiválóság struktúráját igyekszik megfejteni, ezzel megismételhetővé és elsajátíthatóvá tenni az egyes ember számára. Az így elsajátított tudás az NLP szerint azután alkalmazható az élet bármely területén, ahol a hatékony kommunikáció mint releváns szempont megjelenik.

Sématerápia konzultáns képzés

A  képzés során a szakemberek megismerik, majd később pszichológiai munkájuk során alkalmazzák a sématerápiás technikákat, annak érdekében hogy hatékonyabb segítséget nyújtsanak azoknak a pácienseknek, akik problémájuk megoldása érdekében, más terápiás módszerekkel nem értek el változást. A sématerápia nem csupán technikák összessége, hanem egy olyan konceptualizációs modell, ami átláthatóbbá, könnyebben értelmezhetővé teszi a személyek belső működését, a személyiség struktúráját és a terápiába hozott probléma gyökerét.

Tanulmányok

2017. 09. – napjainkig Semmelweis Egyetem, ÁOK, Klinikai Pszichológia Tanszék Klinikai Szakpszichológus Szakképzés (felnőtt szakirány)
Jelenleg a Semmelweis Egyetem harmadéves hallgatója vagyok a klinikai szakpszichológus képzésben. Az itt eltöltött idő lehetőséget nyújt számomra a klinikai szintű zavarok helyes diagnosztizálásának és kezelésének elsajátítására. Emellett széleskörű szakmai tapasztalataimat is bővíteni tudom a mindennapi klinikai munka során. A kognitív-behavir terápiás módszerektől az analitikus-dinamikus irányzatokig megismerhettem a módszerek széles skáláját. Így alakítottam ki jelenlegi szemléletemet, melyben a dinamikus és kognitív elemek egyaránt helyt kapnak, a gyermekkori élmények meghatározó szerepe mellett, így szemléletem leginkább integratívnak mondható.

2014 – 2015 Newcastle University UK (Foundations in Clinical and Health Psychology) MSc Klinikai és Egészségpszichológiai Szak
Mesterképzésemet az angliai Newcastle University Santander Formula Scholarship tanulmányi ösztöndíjas hallgatójaként végeztem el. Az itt eltöltött idő során a helyi Stroke Association nevű alapítványnál végeztem önkéntes segítői munkát, ahol sztrókon átesett személyek egyéni és csoportos foglalkozásain segédkeztem. Emellett a Royal Victoria Infirmary kórházban egy evészavarok és a II-es típusú diabetes  tudományos kutatásában vettem részt kutatási asszisztensként.

2011 – 2014 BSc Pszichológia Szak, Eötvös Loránd Tudományegyetem
Pszichológiai tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen kezdtem, ahol kitűnő eredménnyel diplomáztam 2014 tavaszán.